Rusya Turistik Vize

Rusya Vize Merkezi Turistik vize işlemlerinde yolcuları adına başvuru yapmaya ve teslim almaya yetkilidir.

Rusya Turist vizesi, kalınacak olan otelin gün sayısına kadar en fazla 30 günlük verilebilmektedir. Turistik vize giriş sayısı olarak tek veya çift girişli olarak alınabilmektedir. Rusya Turist vizesi için en önemli gerekli evrak Turistik Voucher’dir. Bu Turistik Voucher yalnızca Rusya’daki Partner acente ile anlaşması olan seyahat acentelerinde bulunduğundan, Rusya’ya turistik vize müracaatı yapacak olan şahsen başvuru gerçekleştirmeleri mümkün değildir. Satın alınan otellerden gelen konfirmasyon mailleri Voucher yerine geçmez.Bu voucherlerin üzerinde referans numaraları bulunmakta ve bu Referans numarası vizenin üzerinde yazmaktadır. Yani Rusya’dan bu Voucher i gönderen Seyahat acentesi Rusya’ya gelecek olan Kişiye referans olmaktadır.

Rusya Vize Danışmanlığı

Voucher Örneği

 

Rusya Turistik vize işlemleri Bekletmeli  4 iş gününde Ekspres olarak 2 iş gününde sonuçlanmaktadır. Diğer vize tiplerindeki gibi Rusya'ya giriş yapan tüm yolcuların kalacakları otelde kayıt işlemlerini mutlaka yaptırmaları gerekmektedir. Vize müracaatında kullanılan Turistik Voucherin bir nüshası yetkili acenteler tarafından teslim edilmeli ve Rusya Gümrüğünde yetkili memurlara mutlaka ibraz edilmelidir.

 

Turistik vize başvurusu için gerekli evraklar

1.Vize Bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
2. İki adet arka fon beyaz 3.5mmx4.5mm orijinal  fotoğraf
3. Turistik Voucher ( Sadece anlaşmalı firmalar temin edebilmektedir. )
4. Uçak bileti Rezervasyonu